Bedrijfsprofiel

Tranex Logistics BV is een kleine expeditieonderneming gevestigd in het pand van Van Reenen Transport in Barneveld. Met vier operationele medewerkers zijn we een klein maar hecht team. Onze klanten ervaren dit als uiterst prettig: altijd een vaste contactpersoon voor de zending, en mocht er een van ons niet zijn dan weet de ander er ook van.  Ondanks we een klein bedrijf zijn, hebben we in de afgelopen jaren een groot netwerk om ons heen opgebouwd. Naast een grote groep trouwe klanten hebben we ook een vaste groep betrouwbare charters, wat zeker net zo belangrijk is.

De wereld van transport brengt elke dag weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Niets is immers zo veranderlijk als transport. Echter maakt dat ons werk leuk, want geen dag is hetzelfde. Als expeditiebedrijf houden we ons niet alleen bezig met wegtransport, maar ook voor zeevracht, luchtvracht, intermodaal, containerafhandeling en opslag kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we u als expediteur een alles-in-één oplossing aanbieden.

 

Specialist op Italië

De afgelopen jaren hebben we steeds meer transporten van en naar Italië. Vooral de laatste anderhalf jaar is dit explosief gestegen. Begonnen we in maart 2015 nog met onze eerste auto in eigen beheer, eind 2017 hebben we iedere week 10 vaste auto’s op Italië rijden. Dit zijn allemaal Nederlandse auto’s met Nederlandse chauffeurs, iets waar we in deze tijd met alle concurrentie trots op zijn.


Placeholder

Offerte aanvraag

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Offerte aanvragen