Afrika

Tranex Logistics verzorgt transport van uw goederen van en naar Afrika. Afrika wordt gezien als een van de grootste groeimarkten. Dit biedt u kansen om van nieuwe markten gebruik te maken en om uw producten hier te verkopen of om te importeren. Voor uw import of export zendingen kunt u ons inschakelen om de gehele logistiek te organiseren, zowel voor zeevracht als luchtvracht.

En wat moet u kiezen voor transport naar Afrika? Per schip of per vliegtuig? Door het aanbieden van verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport?

Wij bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken. Wij stellen de ideale oplossing voor u samen, kijken naar de mogelijkheden, looptijden en juiste contactpersonen en adressen. Of het nu gaat om een enkele pallet, complete ladingen, ADR-zending of exceptionele zendingen: samen met ons netwerk van agenten regelt Tranex Logistics het voor u. Betrouwbaar, adequaat en gunstig geprijsd.

Placeholder
Placeholder
Er zijn
0
landen in Afrika

Afrika heeft meer dan
0
inwoners


Offerte aanvraag

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Offerte aanvragen