Australië

Tranex Logistics verzorgt transport van uw goederen van en naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dit biedt u kansen om van nieuwe markten gebruik te maken en om uw producten hier te verkopen of om te importeren. Voor uw import of export zendingen kunt u ons inschakelen om de gehele logistiek te organiseren, zowel voor zeevracht als luchtvracht.

En wat moet u kiezen voor transport naar Australië of Nieuw-Zeeland? Per schip of per vliegtuig? Door het aanbieden van verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport?

Wij bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken. Wij stellen de ideale oplossing voor u samen, kijken naar de mogelijkheden, looptijden en juiste contactpersonen en adressen. Of het nu gaat om een enkele pallet, complete ladingen, ADR-zending of exceptionele zendingen: samen met ons netwerk van agenten regelt Tranex Logistics het voor u. Betrouwbaar, adequaat en gunstig geprijsd.

Placeholder
Placeholder
Nieuw Zeeland heeft meer dan
0
inwoners

Australië heeft meer dan
0
inwoners


Offerte aanvraag

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Offerte aanvragen