Midden-Oosten

Tranex Logistics verzorgt transport van uw goederen van en naar allerlei landen gelegen in het Midden-Oosten. Dit biedt u kansen om van nieuwe markten gebruik te maken en om uw producten hier te verkopen of om te importeren. Voor uw import of export zendingen kunt u ons inschakelen om de gehele logistiek te organiseren, zowel voor de vrachtwagen, zeevracht als luchtvracht.

En wat moet u kiezen voor transport naar het Midden-Oosten? Per schip of per vliegtuig? Of toch per vrachtwagen? Door het aanbieden van verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport?

Wij bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken. Wij stellen de ideale oplossing voor u samen, kijken naar de mogelijkheden, looptijden en juiste contactpersonen en adressen. Of het nu gaat om een enkele pallet, complete ladingen, ADR-zending of exceptionele zendingen: samen met ons netwerk van agenten regelt Tranex Logistics het voor u. Betrouwbaar, adequaat en gunstig geprijsd.

Placeholder
Placeholder
Het Midden-Oosten telt
0
landenOfferte aanvraag

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Offerte aanvragen