Transport Finland

Transport Finland, naar het land van de duizend meren: zo wordt Finland vaak genoemd. Duizend meren is zacht uitgedrukt, want het zijn er in werkelijkheid circa 188.000. En met maar ruim 5 miljoen inwoners waarvan het merendeel in de zuidelijke grote steden woont, is er in het noordelijke deel niet veel meer te vinden dan prachtige natuur.

Ook daar gaat Tranex Logistics naar toe: goederen zijn immers uiteindelijk overal nodig waar mensen zijn, zowel in het zuiden als noorden van Finland. Samen met Finse transporteurs en verschillende agenten is het onze uitdaging om uw goederen daar te krijgen waar ze nodig zijn. Maar ook transport vanuit Finland naar Nederland kunnen wij uiteraard verzorgen.

Vertrekdata en transittijden transport Finland

NL → FIN: Laden kan vrijwel dagelijks, maar de voorkeur gaat uit naar donderdag / vrijdag. Helsinki kunnen we dan maandag / dinsdag aandoen. Vanuit daar zijn de grote steden in het zuiden op dinsdag / woensdag te beleveren.

FIN → NL: In overleg, maar over het algemeen einde van de week laden in Finland voor begin de week erna lossen in Nederland.

Diensten transport Finland

• Groepage / deelzendingen (LTL)

• Complete vrachten (FTL)

• Intermodaal / containervervoer

• Shortsea

• Spoedzendingen / koeriersdiensten


Transport Finland
Oppervlakte
0
km2

Ruim
0
inwoners


Offerte aanvraag

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden en tarieven!

Offerte aanvragen